Новости Архива

Соопштение за извршена донација   Централниот депозитар за хартии од вредност АД Скопје и Македонска берза АД Скопје донираа 1.000.000 денари на сметката на Министерството за здравство  

Почитувани клиенти на ЦДХВ,   Потсетуваме дека во Депозитарот е забранет влез за странки додека трае вонредната состојба и предвидена е посебна постапка за доставување барања и документација. П

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ Почитувани клиенти на Централен депозитар за хартии од вредност АД Скопје, Ве известуваме дека согласно мерките на Владата на Република Северна Македонија за спречување на внесување