Новости

Согласно донесените заклучоци на Владата на Република Северна Македонија со кои 24 април (среда) и 8 мај (среда) се определуваат за неработни денови поради распишување на избори за претседател на Република Северна Македонија и избори за пратеници во Собранието на Република Северна Македонија., ве известуваме дека 24.04.2024 година (среда) и 08.05.2024 година (среда)  се неработни денови за Депозитарот, поради што порамнувањето на берзанските трансакции ќе се одвива во деновите како што е наведено подолу.

 

 

 АПРИЛ

 

Ден на тргување

 

Ден на порамнување

22.04.2024

25.04.2024

23.04.2024

26.04.2024

 

 

МАЈ

 

Ден на тргување

 

Ден на порамнување

02.05.2024

09.05.2024

07.05.2024

10.05.2024